fribiljett mot himlen







alla drömmer om fåglar - 
även du, även jag...


earth warrior



Thank God men cannot fly, and lay waste the sky as well as the earth.

- Henry David Thoreau.


ronja♥mig



In my sick way I want to thank you for holding my head up late at night,
while I was busy waging wars on myself, you were trying to stop the fight.
You never doubted my warped opinions on things like suicidal hate.
You made me compliment myself when it was way too hard to take.

The one thing that always tore us apart is the one thing I won't touch again.


thanks for another day of loving.



Love has no other desire but to fulfill itself. To melt and be like a running brook that sings it's melody to the night. To wake at dawn with a winged heart and give thanks for another day of loving.

- Kahlil Gibran.


all the things that's wonderful



Hallå i stugan!

... Ja, det där var den absolut töntigaste hälsningen jag kunde komma på. Deal with it. Hursom ... den här veckan har gått så galet långsamt? Kan inte fatta att det var i söndags jag sa hejdå till Kim på flygplatsen (värsta jag varit med om, seriöst, det var INTE nådigt) och återvände till Algeciras. Grät hela vägen också, fyfan såg ut som ett psykfall när jag kom tillbaka. Tur nog var inte familjen hemma, så ... fick lite tid på mig att börja se normal ut och sen kom MJ och Irene hem. Irene hade saknat mig som satan, så vart massa gull med henne innan det var dags för lilljäntan att sova. Känns som år sen. Inte 5 dagar.

Det har varit strålande sol hela veckan UTOM idag. Nejnej, idag spöregnade det och åskade? Sött. Är tydligen väldigt ovanligt med regn i Maj, men som Marta sa "of course it's raining.. we're here!". And she does make a good point right there. Nejmen ... idag var det en födelsedag. Irenes kusin Palma fyllde år, så runt 5 drog jag iväg för att möta upp Marta och hennes aupair kids, och sen drog vi iväg till Getaret Club. Kaos säger jag bara, men så blir det alltid då alla kusinerna är på samma ställe. 10 kids som bara yr runt, och så med mig och Marta hängandes efter som ska hålla koll på spektaklet. Men de är ju söta iallafall, Marigel tog tag i min hand hela tiden och drog runt mig för att jag skulle se det, och det, och det.

Är det bara jag, eller är universum taskigt som tvingar in Europa mellan två stycken då man är så himla väldans nykär?
Är det typ... lagligt?
Så jävla surt läge.

48 (snart 47) dagar kvar, sen får jag träffa min fina fina pojkvän igen. Jag längtar. ♥

Förövrigt så peppar jag sommaren! Fått jobbet som funktionär på P&L tillsammans med Kim. BFF Elin och alla andra som vi känner som sökt har också fått det så .. YEAH! Och så är jag awesome och fixade jobb på samma ställe för mig och Kim, och det jobbet är faktiskt helt okej. Trevligt folk iallafall, and that's all that matters.

Idag bokade jag också flygbiljetten hem. Känns bra. Och imorgon har jag sjukt soft dag, då Irene sover hos Palma och inte kommer hem förren runt 7. Så ska chilla, sola (om det är fint väder, snälla var sol!) och åka till Primark och shoppa med María och Cata. FEJNT.
Söndag kommer det antagligen vara skitpissass väder, så ... får se vad jag och Marta hittar på.

VÄRD TJEJ SKRIVER VÄRDA INLÄGG!

pass it on


who could bear it?



The joy of meeting pays the pangs of absence; else who could bear it?

- Nicholas Spark.

___

you.


a strawberry avalanche crashes over me



Ja... godmorgon igen. I'm still hanging in here! Visst, leker med tanken om att bara packa och dra hem till Sverige med första bästa plan då jag får min lön ... men, jag vill inte göra så mot MJ och tjejerna. De är trots allt helt underbara, och borde inte behöva lida för att jag har värsta hemlängtan just nu. Vart inte bättre av att sitta framför webcam med Kim igår heller, även fast det var underbart att se honom igen och så. Galet frustrerande att se honom, höra honom, men inte kunna röra vid honom. Vadfan är det för crap liksom?!

Jag känner mig helt tom i huvudet, och det kanske är lika bra det. Ska gå och sova igen lite, och vänta på att Marta kommer hit. Givetvis suger vädret, men det verkar faktiskt spricka upp lite nu så att vi kanske kan sola och bada lite i poolen! Prata om hemlängtan, saker att roa sig med här, och om Barcelonaresan och så. Försöka lätta upp bådas humör, tror vi behöver det.

Smajl, vaaa.

2.


... jobbar man i princip aldrig. Affärerna öpnar 10.00, sedan är det siesta typ hela eftermiddagen och sedan jobbar de kanske till 7.

De softar och chillar genom livet. Med tanke på att de knappt jobbar då de faktiskt är på jobbet heller.


swing life away



So, well, godmorgon!

Idag skulle jag och Marta egentligen pallra oss till spanskalektionerna, men ... ingen orkade. Så jag ska gå och sova bort förmiddagen, och hoppas på att hemlängtan försvinner lite i samma veva. Precis som jag misstänkte så kändes allt okej igår, men betydligt mycket jobbigare nu såhär på morgonen. Så... efter att jag skrivit klart det här inlägget ska jag krypa ner i sängen igen, snosa lite på pojkvännens (fint det känns att skriva!) tshirt och sedan sova mig några timmar närmare juni och hemresa.

Idag blir det väl... ja hämta tjejerna från skolan då. Sen köra Irene till danslektionen, ta lite siesta eller en promenad (känner jag mig själv rätt, så siesta) och sen antagligen hämta Irene eller ha engelskalektion med henne och hennes bästa kompis Marta (som inte är samma som min Marta. DO NOT GET CONFUSED!). Sen andas, och längta till helgen. Då ska jag och Marta göra något kul, och då har 1 vecka gått. Positivt tänkande! Ska ju till Barcelona om några veckor också bara, och efter det är det bara några veckor tills min syster och hennes kompis kommer ner hit - och då åker jag typ hem efter det! SHITSKI.

Så ... nu ska jag gå och sova igen iallafall. Så jag kanske kommer upp i normal tid och hinner sola liiite innan jag ska hämta Irene och Isa från skolan. Fast det är så tråkigt att sola...

being loved



Who, being loved, is poor?

- Oscar Wilde.


eternal caravan of reincarnation





Så. Tillbaka till vardagen här då. Det känns skumt, sådär som om jag aldrig ens varit hemma i Västerås. Som om allt varit en dröm, och jag vet inte riktigt om jag uppskattar det. Var så mycket finare så det var min verklighet. Men nu är det väl som det är! Jag träffade fina Marta iförmiddags iallafall, vi drog till Primark och sen satte vi oss nere på stan med varsin cola zero och massa cigg. Snackade om allt, om hemlängtan osv. Vi kom överrens om att hela tiden se tills så att vi har saker att se fram emot här, så att de här sista månaderna inte blir så långa och jobbiga. Jag har också den deal med mig själv att jag måste köpa något i klädesväg varje vecka för lönen, då min garderob är riktigt töntigt fattig på kläder. Vad är jag för usel ursäkt till tjej? HMPF.

Blir antagligen att åka till Barcelona och hänga med fina Michelangelo aka Susan i maj också! Så... I CAN DO THIS! Eller... jag måste. Familjen är ju nice, vädret är toppen och allt... så. Bit ihop, eller hur var det? Bara att sukta och drömma lite genom webcamen till Kim igen, lyssna på Christians kvinnojakter över msn istället och uppleva Liverpoolmatcherna av pappas sms. Men det kommer bli bra, cause I'm a Supergirl and Supergirls just fly.

Idag var det samma vanliga. Upp halv8, fixade Irene för skolan, sen träffade jag Marta och det, sen hämta Irene och så. Sen simning med henne och sen... inte så mycket mer. Tar det bara lugnt nu, andas och fokuserar positivt.

Allt är väl egentligen mer positivt ändå. Trots att Europa är ivägen så... mi Osito. :*

another airplane, another sunny place...



Tillbaka till kassa spotifyreklamer, evigt plockande, att alltid snegla mot klockan och känna sig inträngd i hörn pågrund utav tiden. Tillbaka till spruckna gator, sega spanjorer och bastuliknande bilar. Tillbaka till ett ständigt spelande av Rihanna, Shakira och Justin Bieber låtar. Tillbaka i Spanien.

Samtidigt.
Tillbaka till en värmande sol. En inbjudande blå himmel, ett oändligt skafferi och bara ben. Tillbaka till en liten flickröst som säger "Bella! Bella!" och vill bli uppburen i famnen. Tillbaka till chokladcigg med Marta. Tillbaka till palmer, rosa blommor och ett glittrande hav. 

Men jag vet inte om det väger upp det.
Det väger inte upp skämt med glimten i ögat. Liverpoolmatcher nere i en källare full med vinylskivor. Det väger inte upp tråkiga kvinnoskämt, välkända busslingor, en kallt blå himmel som inbjuder till att burra ner sig i en halsduk. Eller bleka blommor som precis börjat vakna, stora humlor som är förvirrade efter att ha legat i ide eller att ha vänner ett sms bort.

Det väger inte upp hans bruna ögon, mörka tjocka hår, låga skratt och varma kramar.

Vackra platser gör en inte lycklig. Andra människor gör.



verkligheten är inte alltid så verklig.


wie wie wie

Mindre glad tjej sitter just nu pa Malagas flygplats. Spanjorer ar idioter overallt  tror jag. Hur manga behovs det for att stada ett golv undrar man ju ... i Spanien, fyra stycken. Med varsin stor, hogljudd maskin. Bra. Alla trotta resenarer bara alskar dem till dods. For reals. Snart. Till dods.

Man onskar ju att man skulle kunna sova ocksa, men golvet ser lika inbjudande ut som det skulle vara att ga pa en catwalk i badklader da man har mens. Ja, det ar pa den har nivan jag ar just nu.

BTW, masta spanjorernas redan hogljudda maskiner pipa ocksa? Ar det nodvandigt? Har ocksa en san dar trotthet da man liksom har ont i ogonbrynen. Om ni haft det nangang. Det ar riktigt onice.

Var faktiskt lite sorgligt att saga hejda till stackars Marta, hon sag sa himla miserabel ut. MEN jag kommer ju faktiskt tillbaka. (Tyvarr, eller? Hahah) Irene var ocksa lite ledsen. Men ... jag ar glad. JAG AR PEPP! Trots dumma spanjorer, lack of sovplatser (varfor har dem armstod till ALLA bankar kan man ju fraga.) och huvudvark i ogonbrynen. Ogonbrynsvark?

Har bara tio minuter kvar... palllla. Undrar om mitt kort pallar lite?

Jag skriver bara massa skit. Bra tjejen.

BLESS YOU ALL.

i'm just too far from where you are, i'm coming back home



Glad tjej har städat klart allt.
Glad tjej har lyckats packa allt, och få igen väskan.
Glad tjej har kommit ihåg passet.
Glad tjej har packat matsäck.
Glad tjej ska åka om några minuter till bussen mot Malaga.
Glad tjej kommer spendera en natt på flygplatsen, för att sedan äckligt tidigt ta ett flyg.

Glad tjej kommer vara hemma imorgon.

you're the one i has decided, is one of my kind



Woo-fucking-hoo!
Ikväll åker jag mot Malagas flygplats, och jag har nästan packat klart och allt, och jag bara glider och är glad! Det var knappt jobbigt att klättra ur sängen imorse 7:30. Det var mer en total YES-känsla, över att jag ens lyckats somna. Jag brukar aldrig kunna det då jag ser fram emot något nämligen. Men nu gick det, och det är fan nice. Antar att det inte blir mycket sömn inatt pga flygplatsvistelse, men lika bra det fan. Vill kunna sova på flyget, för tbh, jag är flygrädd. Att tillbringa 4½h i en järnsak som flyger (ni hör ju hur fel det är) är inte hur jag helst tillbringar en förmiddag. Men det blir värt att hyperventilera för, så så så värt! Västerås!





Och kolla, jag sover inte bort förmiddagen! Nej icke, för jag ska iväg och träffa min fina Marta som kommit tillbaka från Polen. Vi ska prata, shoppa, röka och insupa varandras sällskap så mycket det går innan jag drar iväg ikväll. Hur jag ska få ner den nya klänning som jag hoppas på att finna i min proppfulla packning blir intressant. Turns out, att bara ha handbaggage inte var så bra idé. Ekonomiskt, men inte praktiskt.
 
Nu är jag sen igen. Ska möta henne om 5 minuter, och jag sitter kvar här? HAHA, döda mig. Men stackarn är fan van vid det här laget, jag är nog alltid sen.

Kan iallafall göra en effort att komma i tid så... ska dra mig väl nu.

JAG BARA LER LER LER LER LER!

☮ läs, reflektera, öppna ditt sinne.


Iochmed att regnskogen skövlas så förbannat hänsynslöst, så försvinner också massa olika djurs hem. Faktiskt, så är det så att runt 100 olika arter djur utrotas varje dag pga av skövlingen.

Kul? Näej.

i know a thing or two about her, strutter.



Idag har jag fan varit produktiv! Inte sovit bort hela förmiddagarna som vanligt. Jag har fixat till lite i mitt rum (storstädningen tar vi imorgon dock) och gjort det mesta av packningen. Kul att försöka packa i kläder och shit för 10 dagar i ett handbaggage. Går inte bra. Kommer få tvätta som en toka hemma i Västerås så att jag har rena kläder liksom. Kul. Så tvättade jag massa, sängkläder, handdukar och liknande. Sen sov jag rätt mycket också, men det är roligast att sova på förmiddagen. Man drömmer alltid då, och kan ibland styra sig själv i drömmen. Det är kul!

Sen hämta lilltjejen Irene, och sen hem igen. Hon var på lagom trevligt humor (inte, hon var skitarg) så vart en del arga "IRENE!!!" i bilen då hon skrek åt Isa (tjejen jag kör hem samtidigt) och slog henne typ. Mysigt. Väl hemma blev hon på bättre humör, och hjälpte mig att städa lite ute i lekrummet och var t.o.m. snabb då hon skulle byta kläder till dans-kläderna. Ska snart iväg för att hämta henne igen och ... då vet jag inte riktigt. Tror jag ska göra tvätt, hon kanske vill hjälpa. Åååhh vad värdelöst rabbel?

Bara 2 dagar kvar, jag peppar lite semester från allt det här. Fan vad skönt. Fan vad fint.

Slog förövrigt huvudet i garageporten idag. Note to self: Ha inte för bråttom ut. Och har du det - ducka.

Min mor skickade också ett sentimentalt sms, hon kan hon också!
"Nu längtar jag riktigt mycket efter dig.. älskar dig massor :) syns på torsdag :)"

Söt va? Älskar dig med, mor! Massa massa massa!

his and mine are the same



Whatever our souls are made of, his and mine are the same.

- Emily Brontë.


jag önskar att jag var fri



Okej, igår var det galet varmt. Över 30+, och då var det födelsedagskalas på gång. Eller ... nu låter det som om det var ännu en släktgrej med en jävla massa barn osv osv osv... men nej, det var Josés födelsedags fest som började den trevliga tiden 13.00 på dagen. Fast kom dit efter 14.00, men... eh, jag och tid... hur var det nu igen? Jag hade av någon dum anledning heltäckande thights på mig i värmen, och sedan lägger vi på massa vin, annat kul och cigg på det. Helt okej känner jag!

Hemresan är lite blurrig, men jag kom hem vilket är det viktigaste. Rätt tidigt också, pga cp-busstiderna här i Landet Lätt Retarded. Höll mig vaken lite, slockande sedan i 40 minuter. Vaknade upp med huvudet på datorn och kände lite "whuuut" känslor. Tanken var att lägga mig tidigt, men så blev det inte. Klockan blev 1, sen 2, och sedan satt man 3-4 på natten och spelade sten/sax/påse och Bumper Stars på msn med Kim. Klockan 5 insåg man att det kanske vore bäst att ge upp, och sova. Eller okej, tbh, så var det min klantighet som råkade stänga ner webcammen som insåg det. Eller något.



Men igår var jag massa glad. ^ För då var det bara 4 dagar kvar tills jag åker hem på semester. MEN OJ OJ OJ IDAG ÄR DET BARA 3! Jag är helt galet glad, trots knubbiga snea fingrar och allt! 3 är liksom... vad är 3?! Snälla tisdag och onsdag, fuck off, jag vill ha torsdag! Och fredag! Jag saknar min bästa vän sådär riktigt intensivt, typ river och biter lite i själen då jag tänker på det.

Men det är bara två dagar jobb kvar. Det kommer gå fort. Jag peppar. Ifall ni missat att jag gör det, tänkte jag.

Bara jag som på riktigt känsliga dagar tar lite illa upp då applikationer på facebook säger att man är "3% älskad" eller "på en skala från 0-100 av snygghet är du 1" och sånt? Är det?
Okej då...

MEN NU SKA JAG SITTA OCH ANDAS IN THE AWESOMENESS AV ATT DET ÄR 3 DAGAR KVAR. KNAPPT. Och att Liverpool leder med 3-0 coch min fina Andy Carroll #9 har gjort två mål. Wie!

1.



... får man parkera vart som helst, så länge man sätter på varningsblinkern. Detta innefattar bakom andra parkerade bilar, mitt i vägen, halvvägs in i någons trädgård samt på vilken gågata som helst.

Det är lugnt liksom. Bara på med varningsblinkern och chilla! Hur länge du vill.
Det är okej.
Du är ju en spanjor.


☮ läs, reflektera, öppna ditt sinne.



Varje år försvinner runt 16 miljoner hektar regnskog ifrån vår jord. Det är cirka 37 fotbollsplaner i minuter.


conviction that we are loved



The greatest happiness in life is the conviction that we are loved, loved for ourselves, or rather loved in spite ourselves.

- Unknown.


when i fall


up and down the boulevard



OKEJ ALLIHOPA! Vill ni veta vad en riktigt lyckad fredagskväll är?

- En påse äckliga chips från Mercadonas eget märke
- Två burkar spansk cola
- En massa SATC avsnitt du redan sett en jävla massa

Vem behöver fest och alkohol liksom? Vem? VEM? Inte jag iallafall.

Okej, för att komma till sanningen. Hatar hela grejen lite just nu. Chipsen är skitäckliga, ändå fortsätter jag äta. Mår skitkasst, och vill spy. Fortsätter äta. Varför gör man så egentligen? Det är så sjuk ointelligent. Jag saknar att festa, och jag förbannar det här underbara husets lokalisation och mitt eviga behov att behöva spara pengar lite.  

Men idag har varit en trevlig dag, trots att jag inte rökt en enda cigg. Ja, ni läste rätt. Inte en enda. För jag försöker spara pengar.... eller ja, jag köpte alkohol för det jag hade kvar som inte var två stycken 50euro lappar som jag behöver till min hemresa och sånt. Och ja ...

JAG ÅKER HEM OM 6 DAGAR! Egentligen 5 då den är över 12, men jag tycker inte om att räkna det så. Så det är 6 dagar kvar. Och om exakt en vecka, ska jag vara så jävla full och har så jävla kul! OCH HÖR SEN! Ska bara njuta av allas sällskap så jävla mycket som det går.

Jag har en cigg kvar och jag ska snart avnjuta den. Fyfan. Ja. Fuck yes. Ja ja ja. Hehehehe.

... och jag dumler tillbaka mot skärmen. glad, glad, glad.

1, 2, 3, 4...



Klicka här för att läsa vad världens finaste vän Elin skriver om kärlek.
Word.


love, that is the soul of genius



Neither a lofty degree of intelligence nor imagination nor both together go to the making of genius. Love, love, love, that is the soul of genius.

- Wolfgang Amadeus Mozart


NO TIME TO THINK OF CONSEQUENCES!



Idag sätter jag Kids - MGMT på repeat, och tänker mig ett år tillbaka i tiden. För idag, 5 april, var första skoldagen på Europeiska bartenderskolan. Och om jag får välja Time of my life hittills, så är det precis då jag skulle välja. Då jävlar var livet i full gång, precis så som det ska kännas! Varje dag fylldes med nya skratt, nya äventyr, nya internskämt och nya människor. Ingen dag var den andra lik, och jag bara andades Londons vårluft och älskade livet till max. Trots att själva skolan var svår och det var inte direkt att bara strunta i allt, utan man var tvungen att plugga, och vi var fattiga (hey, jag levde 3 dagar på 8 bars + värdelös hostelfrukost!) så var det absolut det roligaste jag gjort.

Jag kommer ihåg...

Då vi träffade andra delen av Järnfyran (jag, Matilda, Diana och Angelica) och åt på en skitdyr restauraung där allt var i barnstorlek. Speciellt Angelicas sallad.

Första skoldagen, då jag och Matilda trodde Oskar var en av oss elever och sen halvt dog då han blev presenterade som vår lärare...
och då jag svepte 3 av drinkarna vår lärare James gjorde första dagen och blev rätt packad.

Då vi alla hade panik över att behöva stå bakom baren och blanda de första 5 drinkarna i boken, som alla är i stil med rom och cola, aka Cuba Libre. Löjligt enkla alltså.

"And your next order is..."
"THAT GARNISH IS RUBBISH!"
"Massive underpour!"
"What's your other hand doing?!"

Första utgången som slutade mindre bra med massa spya, ambulans, sjukhus, rullstol, panik, tårar och långa samtal hem där en känd mening från mig till mina föräldrar var "... är på sjukhus och jag vet inte vad dem är!!! Men jag har min vodka kvar."

Då Angelicas säng blev nerkissad av en kille i rummet, och hon fick aldrig tillbaka sina lakan från hostelet sen.

Caveman och alla hans bravader.

Många dagar i parken där man övade på flairing och drinkar i oändlighet.

Att sitta uppe på taket med Angelica, röka alldeles för mycket som vanligt, och skratta sönder åt holländska skolklasser.

Springa rundor i trapphuset då man tvättade.

Att jag smittade ner alla så vi var som en vandrande sjukhärd.

Alla Marias ansiktsuttryck.

Gå vilse inne i Topshop med Angelica medan vi letade efter Diana och Matilda.

Byta rum alldeles för ofta och släpa sina fetingtunga väskor överfuckingallt.

Katrines "HUSH DU!" då hon + mig, Matilda och Diana övade på drinkarna med Oskar och vi var inte seriösa för fem öre. Som vanligt.

Att jag, Matilda och Diana kallades för The Bastards av vår lärare James för att vi alltid blev fullast.

Att James envisades med att kalla mig Bonnie, och sa "you're trouble!" hela tiden.

Att hela tiden dryga och sätta på McFly medan vi stod i baren.

THE BATTLE OF THE COMMONROOM!

Alla glas jag och Diana hade sönder...

Chicken man en sen kväll på Chicken Cottage. "Was the chicken dishonest to you?!"

DanderydMorfars (Andreas) alla klockrena kommentarer till Diana, och då han hjälpte henne att fixa outfits.

Alldeles för mycket Jägershots.

Nervositeten för både sig själv och alla andra då vi skulle ha slut-testen...

... och varje lyckodans vi hade då någon av oss klarade det.

Och så jävla mycket mer. Sena nätter, dans på puben till hostelet, tidiga morgnar, roliga dagar tillsammans, break down the bar, dans, fest, plugg, sammanhållning.

VI KLARADE DET! Vi klarade det, vi klarade det, vi klarade det!
April 2010 var så jävla roligt, det var skratt, och leva leva leva! Jag vill tacka alla som gjorde den månaden så himla fin att minnas. Som gjorde att jag bra ville uppleva det igen och igen och igen.

Men mest vill jag tacka mina fina 3 tjejer, dem som absolut gjorde den här månaden helt jäkla bäst - Matilda, Angelica och Diana. Ni är fantastiska tjejer, och jag saknar er! Fan, får satsa på en reunion i sommar.

Jag tänker avsluta det här med...
EBS APRIL, TJALALALALALA! EBS APRIL, TJAAAALALLAALALA!


they think we waste our lifes, but they're wrong


håll ut systra mi









she loves her mamas lemonade
hates the sound that goodbyes make
she prays someday she'll find somenone to need her
she swears that there's no difference between the lies and compliments
it's all the same if everybody leaves her

and every magazine tells her she's not good enough
the pictures that she sees, makes her cry

DU ÄR INTE TRASIG
DU BEHÖVER INTE FIXAS

MEN MÄNNISKAN SKA MAN ALDRIG MIXTRA
NÄR PRISET GÅR UPP KOMMER SJÄLEN GÅ NER

she would change everything, everything, just ask her
caught in the in between of beautiful disaster

DU OCH JAG TITTAR NOG I OLIKA SPEGLAR
FÖR JAG KAN INTE SE VAD DU MENAR
ANNARS MÅSTE DINA SPEGLAR VARA SKEVA
FÖR SMALA TING VERKAR BLI BREDA

she's giving boys what they want
tries to act so nonchalant
afraid to see that she's lost her direction
she never stays the same for long
assuming that she'll get it wrong

FÖR VARJE DAG SOM PASSERAR
BEVITTNAR MAN HUR NÅGON UNG SJÄL HAVERERAR
PÅGRUND AV NÅGOT SJUKT IDEAL DEM PLANTERAT
DU ÄR INGEN VARA MAN KAN REKLAMERA

she's not a drama queen
she doesn't wanna feel this way
only 17 and tired

DU FÅR INTE GE UPP UTAN EN KAMP

DU KAN SLUTA ATT LETA
DET FINNS INGA FEL!

she's just the way she is
but no one's told her that's ok

HÅLL UT SYSTRA MI
DU KAN SE IGENOM DERAS MASK OCH DERAS LEENDE AV PLAST

TA INGA ORDER FRÅN NÅGON!


ät fett och sockers till du spyr



Vilken icke bra helg jag haft på matfronten. Igår smällde jag i mig 5 minimuffins, vitt bröd med ost och bara allmänt obra, och idag 5 kakor, mer vitt bröd med ost och smällde nyss i mig en tårtabit också. BRA DÄR. Jag som dessutom är socker&fett känslig mår ju verkligen asbra nu har jag hört. Vanligtvis äter jag rätt bra, jag är den där trista typen som tycker mörk choklad är godare än ljus, tycker sallader är det bästa som finns, älskar mörkt bröd och som gärna dricker vatten till maten. Men det är fan riktigt svårt att stå emot saker då familjen här envisas med att ha världens största släkt som jämt firar något, och det är en jävla massa bakelser och skit. Gah.
Men äh. Den här veckan, iallafall veckodagarna (hehehe), ka jag försöka lugna ner min stackars kropp genom att hålla mig undan från socker och fett. Så larvigt att den hatar det egentligen.

Idag vaknade jag duktigt nog klockan halv4. Bra tjejen. Jag är dock fan trött redan nu, vilket är bra. Jag var orolig för att jag kanske inte skulle kunna somna ikväll för att jag sov så länge. Men var ute och gick 1½ h nyss, så det hjälper nog. Och jag insåg nyss att jag inte har något intressant att skriva.

Så kanske borde återgå till mitt Sex and the city tittande. Sista avsnittet av sista säsongen. Mitt liv kommer officiellt tappa meningen om 15 minuter alltså. Nice.

reserving a space in your heart


toner från en reggae-bit.





Okej. Jag har gjort klart tvätten, tog bara 325353 timmar ungefär. Jag säger då fan det, jag ska ALDRIG stryka kläder igen efter den här aupair-resan. Skynklor och rynkor ger karaktär, för i helvete. Annars så ... har jag inte gjort ett skit. Har suttit med telefonerna och väntat på att MJ ska ringa mig angående några pizzor till María och alla hennes kompisar nu ikväll - men inte fan har hon ringt. Så har jag rökt på hela dagen?
Nej.
Är detta mitt stora i-landsproblem som jag får lite ryck i ögat över?
Ja.
Börjar nog snart äta upp alla muffins där nere bara för att hålla mig sysselsatt. Eller struntar i att vänta på att hon ska ringa om pizzorna och går iväg för att köpa ett nytt ciggpaket iallafall. Fuck the system. Eller nått.

Och ja,  mitt hår är världens fluffigaste ibland och jag har ingen aning om vad fasiken man ska göra åt det. Eller alltså, kan ju platta det men jag orkade inte. Eh. Okej. Mitt hår skulle lätt kunna agera fågelbo... det skulle vara lite halvcoolt? Sådär Lady Gaga style.

Jag får damp på det här. Måste tugga på något. Borde införskaffa tuggleksak.

Öppna upp ditt sinne, släpp ut det som är där inne. Låt det flöda.
SLÄPP DIG FRI!

en ung man blir till en soldat





Woooaahoy Vilken Galenskap, när en ung man blir till en soldat, igen.
Woooaahoy vilken Galenskap, när ungen förvandlas till hat, så vi säger till dom.
Woooaahoy vilken Galenskap, i London är det bomb attentat igen.
Woooaahoy vilken Galenskap, när utanförskap är vår lag.

Nästa gång vi säger honom kan vi vara utan. Nästa gång du suckar och fördömmer deras gudar.
Tänk dig att växa upp på andra sidan våra murar. Du vet att, bomberna regnar som skurar.
Människan exploderar om man kuvas, så varför vill vi bura in honom på Kuba.
När det finns en koppling mellan dig och han som stupat,
för det var våra skattepengar som tillverkade kulan.

Istället för att hjälpa till, stänger vi grinden.
Och känslan av att vilja finns , men vi stänger in den. Så vi säger.

Woooaahoy Vilken Galenskap, när en ung man blir till en soldat, igen.
Woooaahoy vilken Galenskap, när ungen förvandlas till hat, så vi säger till dom.
Woooaahoy vilken Galenskap, i London är det bomb bomb bomb bomb.
Woooaahoy vilken Galenskap.

Klättrar vi upp eller faller vi ner, har vi någon koll på vilken riktning vi färdas.
Ja, vi verkar leva på samma planet, men vi lever knappast i samma världar.
Åhnej jag synar, solen går upp betyder det mörker för nån annan.
För den ensamma vägen, är en omväg att vandra, den som kommer upp först han måste hjälpa den andra.
Tiderna är hårda men den måste stråla samman sig.

Men istället för att hjälpa till, stänger vi grinden.
 Och känslan av att vilja finns , men vi stänger in den. Så vi säger.

Woooaahoy Vilken Galenskap, när en ung man blir till en soldat, igen.
Woooaahoy vilken Galenskap, när ungen förvandlas till hat, så vi säger till dom.
Woooaahoy vilken Galenskap, i världen är det bomb attentat igen.

Men dom måste vara Galna, Galna.
Men dom måste vara Galna, Galna. Galna.

_________________________________________________

Galenskap - Kapten Röd


run your finger over that person's soul



The way to love someone is to lightly run your finger over that person's soul until you find a crack, and then gently pour your love into that crack.

- Keith Miller.


babbel babbel bitch bitch



Godmorgon!

Tragiskt nog är det väldigt mycket 'god morgon' eftersom jag nyss åt klart min frukost. Sitter nere i köket och softar, familjen är inte hemma så jag har hela huset för mig själv. Det är riktigt nice. Igår spenderades fredagen som vanligt i huset, så jävla party hard! Nejmen, jag har fan inte råd heller att gå ut nu. Inte efter att jag dumt nog lyckats bli av med över 800 kr i ett kuvert som jag hade här, mina sparpengar till hemresan om 12 dagar. Så jag måste i princip spara alla löner jag får innan dess, annars kommer jag vara riktigt härligt pank. Och palla det?

Här kommer ett oerhört fail från min sida. Jag bestämde mig för att jag skulle vara en icke-rökare tills dess att jag åkte hem, för att spara pengar. Jag var jätteduktig...... i några timmar. Har nu bestämt mig för att om jag vill att barnen ska överleva utan att jag får lust att bita huvudet av någon, så är det nog inte dags att sluta röka just nu va.
Och just nu är Marta hemma i Polen, FUSK. Undrar om hon gick mellan busstationen och flygplatsen (som vi pratade om att göra, då vi är för snåla för att betala hutlösa 20euro för att åka taxi dit.) eller om hon hittade några på bussen att dela taxi med (vår andra plan)... yawhooool.

Nu ska jag städa upp i köket, fixa klart tvätten, gå ut och gå och införskaffa cigg, och ... köpa pizza? Något sånt sa MJ. Fr María får hem alla sina kompisar ikväll för att hon och Cata har sin gemensamma födelsedagsfest. Jippie. Huset fullt av 13-14åringar, isn't that a dream?!

Eeeh aaråååå.

don't keep a girl guessing


believe in magic

Those who don't believe in magic, will never find it.

- Roald Dahl.


RSS 2.0